Visszaélés-bejelentési szoftver

Kötelező kialakítani belső visszaélés-bejelentési rendszert:

2023. december 17-től

A törvény kihirdetésétől számított 60 nap

A törvény kihirdetésétől számított 60 nap

Mi elvégezzük Ön helyett a hatékony rendszer kialakítását

Próbáljon ki egy bejelentést:

Az Etikai Forródrót csapata

Dr. Jasku Zsolt

Senior Partner

Feladatai: csalásvizsgálati, belső ellenőrzési rendszer audit, visszaélés bejelentések kezelése, oktatás és tanácsadás

Zsolt 1995-ben szerzett diplomát a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Gazdálkodási Kar számvitel szakirányán. 1997-től okleveles könyvvizsgáló, 2008. évben a Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szervezéstudományok tudományágban Ph.D. fokozatot szerzett, téziseit a könyvvizsgálat elméleti és módszertani sajátosságaival összefüggésben írta. Zsolt több, mint 20 éves felsőoktatásban eltöltött tapasztalattal rendelkezik, könyvvizsgálati és számviteli témában számos cikk, folyóirat szerzője. Zsolt alapító tagja és elnökhelyettese a Bejegyzett Csalásvizsgálók Szövetsége,  ACFE (Association of Certified Fraud Examiners) Magyarországi Egyesületének, valamint 2010-től könyvszakértés szakterületen igazságügyi szakértő. Jelenlegi tudományos kutatásai a különböző csalásvizsgálati módszertani technikákhoz kapcsolódnak, s több, vállalati compliance-hez kötődő projektben vesz részt. Zsolt a fogyasztói csalások megelőzése témájában számos alkalommal szerepelt a médiában, s elsődleges célja az emberek, fogyasztók felvilágosítása, oktatása, hogy ne váljanak csalások áldozataivá.

Zsolt – az Etikai Forródrót kapcsán – felelős az ügyfelek dolgozóinak oktatásáért, részt vesz a bejelentések kivizsgálásában, az ügyfél belső ellenőrzési rendszerének átvilágításában, valamint a csalási kockázatok felmérésében és a panaszbejelentéssel és csalásmegelőzéssel összefüggő tanácsadásban. Kiszervezett feladat esetén támogatást, tanácsadást nyújt az ügyfél visszaélés bejelentésekkel kapcsolatos és bejelentéseken túli csalásmegelőzési programjaiban, belső ellenőrzési rendszerének folyamataiban.

Zsolt nemzetközileg elismert, az ACFE (Association of Certified Fraud Examiners) által bejegyzett csalásvizsgáló, magánnyomozó.

Dr. Bölcskei Krisztián

Partner

Feladatai: személyes adatok kezelése (GDPR), visszaélés bejelentések kezelése, jogi átvilágítás, oktatás és tanácsadás

Dr. Bölcskei Krisztián 2005-ben végzett a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán. Dolgozott száz fő munkavállalót számláló cégek operatív igazgatójaként. Több oktatással és felnőttképzéssel foglalkozó vállalkozás állandó előadója adatvédelem, adatbiztonság témakörében, Magyarországon elsőként volt államilag elismert adatvédelmi tisztviselő képzések oktatója, kb. 1000 adatvédelmi tisztviselő végzett nála. Öt könyv és számtalan cikk szerzője.  Az adatvédelmi tisztviselők munkáját segítő DPO Store megálmodója. 2021-ben az év 20 leginnovatívabb HR szakembere közé választották. A visszaélés-bejelentési szolgáltatást nyújtó Etikai Forródrót alapító tagja. Az életminőség javítása érdekében az időseket és fogyatékkal élőket támogató mesterséges intelligencia rendszerek kapcsán történő tájékoztatási kötelezettség megvalósításának problémakörét kutatja.

Dr. Horváth Antónia

Menedzser

Feladatai: visszaélés bejelentések kezelése, jogi átvilágítás, oktatás és tanácsadás

Dr. Horváth Antónia a Miskolci Egyetem Állam-és Jogtudományi Karán végzett. Dolgozott a közigazgatásban önkormányzatoknál jegyzőként, kormányhivatalban osztályvezetőként, minisztériumokban felsőbb beosztásokban és állami cég vezérigazgatójaként, projektvezetőként. Nemcsak jogi, hanem felsőfokú gazdasági és közbeszerzési referens végzettséggel is rendelkezik. A közigazgatásban elhivatottan küzdött a szolgáltató közigazgatás kialakításáért, amely szolgáltató jelleget a projektünk során is képviselni szeretné. Antónia hobbija a tanítás, mivel tanítói végzettséggel is rendelkezik. A szépségiparban is képviselteti magát. Érdeklődési köre: a mesterséges intelligencia és a gyermeki jogok kutatása, valamint a preoperatív és a posztoperatív tevékenységekkel összefüggésben egy egészségügyi kar létrehozása a szépészeti ágazatokban dolgozók számára.

Publikációink

Szakértelem Biztonság Minőség Felhasználóbarátság Kedvező árak

Kossuth Rádió

error: A tartalom védett!

Szoftveres mikro csomag megrendelése

Szoftveres mikro csomag megrendelése

Szoftveres kis csomag megrendelése

Szoftveres kis csomag megrendelése

Szoftveres közepes csomag megrendelése

Szoftveres nagy csomag megrendelése

Szoftveres nagy csomag megrendelése

Szoftveres nagy csomag megrendelése

Szoftveres nagy csomag megrendelése

Szoftveres nagy csomag megrendelése