Visszaélés-bejelentési szabályzat minta

63500 Ft

Cikkszám: B012 Kategória: Címke:

Leírás

A szervezeti értékek deklarálása mellett fontos, hogy a Társaság visszajelzést kapjon és arra bátorítsa a munkatársait és a vállalkozással szerződéses kapcsolatban álló egyéb feleket, üzleti partnereket, hogy szólaljanak fel, amikor olyan tevékenységet vagy viselkedést látnak, amelyről úgy érzik, hogy helytelen vagy nem felel meg a vállalati értékeknek. Ennek a szabályzatnak az a célja, hogy világos iránymutatásokat adjon arra vonatkozóan, hogyan közelíti meg és kezeli a szervezet ezt a visszajelzést.

A visszaélés-bejelentési szabályzat minta részletesen bemutatja a belső visszaélés bejelentési rendszer működését, azok elérését a bejelentő számára, annak folyamatát és eljárásrendjét, valamint a bejelentő és bejelentéssel érintett személy(ek) személyes adatainak kezelésével, a bejelentők védelmével összefüggő szabályokat.

  • Csomag megrendelése esetén, akár szoftveres csomagot, akár szoftver nélküli csomagot választ, a Visszaélés-bejelentési mintaszabályzat a csomag részeként megrendelést és kifizetést követően az általunk küldött levél alapján letölthetővé válik az Ön számára.
  • A visszaélés-bejelentési szabályzat minta önállóan – csomagtól függetlenül – egyedileg is megrendelhető, kérésére (plusz szolgáltatásként) testre szabjuk az Ön szervezetére.